• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щоб вигравати, потрібно перш за все грати!

Щоб вигравати, потрібно перш за все грати!

2017-06-07

/Files/images/01 Таб 6.jpg

Наше життя - гра! Хочете бути успішними в грі? - ВЧІТЬ ПРАВИЛА!!!

Безперечно, організація літнього відпочинку має величезну значимість для дітей. Кожен дорослий розуміє, що холодна пора року, постійні розумові навантаження і життя дитини в стінах дому та школи протягом 9 навчальних місяців сильно виснажують психологічні, фізичні та емоційні сили дітей початкових класів. Тому літні канікули — це, в першу чергу, час для відпочинку.

Особливою формою існування всіх цих сторін життєдіяльності людини є гра. Гра — це найважливіший для розвитку дитини процес пізнання і навчання.

7 червня 2017 року свій день вихованці пришкільного оздоровчого табору «Smile» СЗШ №158 м. Києва розпочали із спортивно-розважальних ігор на вулиці та в спортивному залі, які провела вчитель фізкультури Вакуленко Крістіна Юріївна.

У грі відбуваються найкращі моменти в житті. Ігри для дітей — це творча діяльність, де вони висловлюють своє бачення життя, вони розкривають свої думки, мрії, прагнення і почуття. Це самостійна діяльність дітей, де вони об’єднуються єдиною метою і спільними зусиллями. Живіть так, як грають діти Вони не ламають собі голову над тим, навіщо грати.

Вчитель курсу «Захист Вітчизни» Сулім Володимир Петрович провів майстер-клас зі стрільби у тирі для маленьких вихованців. Кожен із дітей мав можливість потрапити у мішень під керівництвом Володимира Петровича.

Вчитель образотворчого мистецтва Заярна Олена Вікторівна провела майстер-клас з малювання. Сьогодні вихованці проявили свою творчість, креативність, фантазію - діти створювали малюнки на довільну тему на полотні. День був насиченим та цікавим!

Якщо життя гра, так грайте КРАСИВО! Беріть приклад з дітей!!!

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості)))

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 44