Все геніальне – просто!!!

2017-06-06

/Files/images/01 Таб 51.jpg

Такої думки прийшли діти табору «Smile» СЗШ №158 м. Києва, коли 6 червня 2017 р. відвідали бібліотеку ім. К. Симонова, де їм провели цікавий майстер-клас із виготовлення ляльок-мотанок.

Лялька-мотанка – українська народна лялька, символ жіночої мудрості, родинний оберіг. Здавен у кожній родині лялька-мотанка виконувала роль оберегу, була символом мудрості, берегинею роду, символом матері-прародительниці та зв’язку між поколіннями, одна із найдревніших іграшок і сакральних (священних) істот нашого народу, якій тисячі й тисячі років.

Не дивно, що ляльку-мотанку і досі вважають надійним оберегом, адже здавна Берегиня, зроблена власними руками, оспівана піснями, обласкана казками, одягнена у все домашнє, рідне, містила потужну позитивну енергетику найдорожчої людини — матері, яка, вкладаючи в іграшку душу, з любов’ю робила її для своєї дитини. Тож і учні мали можливість виготовити оберіг власними руками.

Цього ж дня вчитель музики Широкова Олена Миколаївна провела майстер-клас «Музика єднає», який був зорієнтований на взаємодію та спілкування між учнями. Під час заняття діти мали можливість опанувати цікаві музичні техніки та прийоми, і водночас розважилися.

Висловлюємо щиру вдячність працівникам бібліотеки та Олені Миколаївні за творчий креативний день в таборі!!!

СТВОРЮЙТЕ свій простір життя! Усюди, де можна жити, можна жити добре і творчо)))

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 56