• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ніколи не пізно влаштувати собі щасливе дитинство!

Ніколи не пізно влаштувати собі щасливе дитинство!

2017-06-01

/Files/images/01 Таб 2.jpg

Залишаючись трохи дітьми, ми впускаємо в своє життя ЧУДЕСА… Так трапилось і сьогодні)))

1 червня 2017 року дітлахи пришкільного оздоровчого табору «Smile» СЗШ №158 м. Києва відвідали чудову святково-розважальну програму в парку «Перемога», яку подарували працівники та вихованці ЦДЮТ Дніпровського району м. Києва. Організатори свята переконали всіх, що дорослі - провідники дитячого щастя. Коли це усвідомлюєш - даєш більше!

Свято всіх дітей — одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення прийняла Міжнародна демократична федерація у листопаді 1949 року. Перший день захисту дітей відзначили у 1950 році. Підтримала цю ідею Організація Об'єднаних Націй і проголосила захист прав, життя та здоров'я дітей одним із пріоритетів своєї діяльності.

Велика людина - та, яка не втратила серця дитини. Дитинство — найкращий та безтурботний період життя людини, який, на жаль, буває тільки раз. Тому живіть, як у дитинстві - не ховаючи почуттів!

Цінуйте кожну щасливу хвилину цієї безтурботної миті

Найбільше щастя для татуся і мами -

Це в дивосвіт вести своє дитя.

І захищати серцем і руками

Малу й тендітну свічечку життя.

Життя кожної дитини повинно бути схожим на казку.

Шановні дорослі, дитинство - це необмежені підстави для радості! Дорослішаючи, не варто себе в цьому обмежувати! А повернути щасливе дитинство можна, ставши люблячими і турботливими батьками. Тож давайте частіше влаштовувати свята для дітей! Адже від кожного з нас залежить їх доля сьогодні, а від них – наше майбутнє.

Щасливий той, в кого дитинство є!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 66