• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дзвінкоголосо прозвучав Останній дзвоник в школі

Дзвінкоголосо прозвучав Останній дзвоник в школі

2017-05-26

/Files/images/01 Од 1.jpg

Навіть дощова погода не стала на заваді вчителям, одинадцятикласникам CЗШ №158 м. Києва та їх батькам тепло відсвяткувати 26 травня 2017 р. Свято останнього дзвоника.

З трепетом вітали присутні цьогорічних випускників, які разом з батьками та класним керівником Кучай Марією Валеріївною ефектно зайшли до шкільної зали на останню в їхньому житті «шкільну лінійку».

Цей день для них був святковий, радісний та сумний водночас. Адже це – час розставання із рідною школою, її затишними стінами, гомінкими коридорами, де пролетіло стільки трепетних, неповторних літ, прощання із щирими друзями, добрими наставниками. Усе це – позаду, а попереду самостійне доросле життя.

Прозвучав Державний гімн України. Урочистий захід було оголошено відкритим. Зі вступним словом-привітанням до всіх присутніх звернулася директор школи Гондюл Ірина Леонідівна, яка відзначила, що сьогодні у дорослому житті зовсім не обов'язково бути Суперменом або Супервумен, цілком достатньо бути Супер-самим собою. І якщо випускники до сих пір не знають, яку професію їм обрати, Ірина Леонідівна запропонувала згадати про те, чим їм подобалося займатися у віці 5-7 років: це, напевно, підштовхне одинадцятикласників до правильного вибору.

Найкращі побажання шкільній родині того дня адресувала й Луньова Наталія Юріївна, головний спеціаліст відділу з питань благоустрою та охорони навколишнього середовища Дніпровської РДА, яка передала вітання від Голови Дніпровської РДА Петра Онуфрійчука.

З теплими словами привітання звернувся до випускників депутат Київської міської ради Тарас Криворучко: «Кожен, виходячи сьогодні зі школи, отримав найцінніше: знання. Те, на чому ґрунтується все, чого ми досягаємо в житті. Я маю на увазі не лише освіту і наукові знання, а також вміння дружити і співпрацювати, любити і співпереживати, творити і допомагати, бути людиною, бути громадянином. За це потрібно дякувати школі і бути завжди вдячними своїм учителям.»

Традиційно одинадцятикласників привітала шкільна команда КВН "Золота молодь" (кер. Харченко Я.В.), першокласники та танцювальний колектив "Браво" (кер. Еттліх Т.В.).

І ось, нарешті, дзвінкоголосо прозвучав останній дзвоник, який дали всі одинацятикласники по черзі, сповістивши про закінчення ще одного навчального року та початок довгоочікуваних літніх канікул.

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 69