• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія учнів 8-А кл. (кл.кер. Ланська К.І.) до Кам'янець-Подільського

Екскурсія учнів 8-А кл. (кл.кер. Ланська К.І.) до Кам'янець-Подільського

2017-05-20

/Files/images/01 Кам.jpg

20-21 травня 2017 р. учні 8-А класу під керівництвом класного керівника Ланської Катерини Іванівни здійснили захоплюючу подорож до сонячного Кам'янець-Подільського. В народі це місто називають "квітка на камені". І дійсно, перше, що вражає там, це живописні краєвиди, залиті сонячним світлом. Звісно, що саме з мальовничих парків і скверів учні і почали свою подорож. А в Кам'янець-Подільському їх безліч: Парк Танкистів, сквер "Лебедине озеро", джерело "Під Орлом", широкі каньони з видом на річку Смотрич та багато інших.

Історія міста бере початок ще з 12ст., з часів Київської Русі. Тому Кам'янець-Подільський є багатим на історичні місця. І в першу чергу це оборонна споруда світового значення, на реставрацію якої інвестував кошти сам Папа Римський, Фортеця "Старий Замок". Дуже багато цікавого про середньовічне ув'язнення учні дізнались в підземеллях Міської Ратуші. Особливої уваги потребу серце міста, а саме стара його частина! Цими вузькими мощеними вулицями можна ходити годинами і на кожному кроці відкривати для себе нову історичну споруду! До того ж у треті вихідні травня Кам'янець-Подільський святкує День Міста. Тож екскурсію доповнили масові заходи на центральній площі міста та оперета "Летюча миша" просто неба!

Втомлені, але щасливі, учні 8-а класу повернулись додому!!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 125