Art Фабрика – місто конструктора LEGO

2017-05-13

/Files/images/01 Лего.jpg

13 травня 2017р. юні LEGO-шанувальники 6-А класу (кл.керівник Гетьман О.В.) вирішили особисто протестувати всі можливості такої art - фабрики.

Якщо ви хоч трішки любите конструктор LEGO - то ви навіть не уявляєте скільки радості чекає на вас в art- Фабриці LEGO !!! Для любителів конструювати цей простір - справжня знахідка.

Перше, що сприяло позитивному настрою того дня, це танцювальна розминка на початку програми. Потім дітям показали мультик про історію створення конструктора, а пізніше дали час для творчості. Дітям видали «полотно» (базову дошку), на ньому потрібно було творити щось самостійно або вибрати схематичну картинку, по якій легко розібратися, як скласти малюнок. Найкрасивіші і оригінальні картини поповнили арт-галерею. Всі творчі роботи діти продемонстрували на виставці.

У дитячій кімнаті представлені тільки оригінальні конструктори TM LEGO! Машинки, будиночки, замки цілком реально спорудити. Якщо щось не виходить або бракує потрібної деталі, спеціально навчені працівники із задоволенням допоможуть, підкажуть і принесуть відсутню!

Але найцікавіше, що привернуло увагу і викликало захоплення у всіх, - це LEGO – роботи, і власноруч зібрана залізна дорога на всю кімнату з потягом на пульті управління. Це було круто!А командна гра роботами у футбол нікого не залишила байдужим.

Учні пробули в навчально-розвиваючому центрі більше двох годин і зовсім не помітили, як швидко минув час! Діти були в захваті! Дуже сподобалось! Програма пройшла чудово!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 43