• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбірковий тур шкільного конкурсу талантів «Запали зірку» в номінації «Акторське читання» серед учнів 1-11 класів та батьків

Відбірковий тур шкільного конкурсу талантів «Запали зірку» в номінації «Акторське читання» серед учнів 1-11 класів та батьків

2017-04-19

/Files/images/01 Пое.jpg

19 квітня 2017 року в СЗШ №158 відбувся відбірковий тур конкурсу талантів «Запали зірку» в номінації «Акторське читання» серед учнів 1-11 класів та батьків.

Конкурс проводиться вперше з метою відкриття нових талантів та творчих здібностей серед учнів і батьків, популяризації мистецтва українського слова, розвитку емоційності та художнього смаку особистості, пізнання, осмислення краси художнього слова, удосконалення мистецтва живого мовлення, як джерела збагачення національної культури України.

До конкурсної програми учні добирали твори малих літературних форм, уривки з літературних творів різних жанрів світової та вітчизняної класики, сучасних авторів. Жанр не обмежувався - оповідання, вірші, байки, гуморески тощо. Тематика творів теж не обмежувалася.

Критерії оцінювання:

- художній рівень виконання;

- сценічна культура виконавця;

- відповідність твору віковій категорії виконавця;

- актуальність обраного літературного матеріалу.

Конкурсний відбірковий тур оцінювало компетентне журі, у складі якого – вчителі української та світової літератури.

Учні, які креативно і творчо виступили, отримали путівку до фіналу, що відбудеться у травні 2017 р.

Вітайте перших фіналістів: Трепет Анна (9-Б клас), Рукасов Владислав (3-А клас), Тимачева Олександра (3-Аклас), Свинобій Вікторія (8-А клас).

Удачі всім у фіналі!!!

Кiлькiсть переглядiв: 71