• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумковий атестаційний Meetup В ШКОЛІ

Підсумковий атестаційний Meetup В ШКОЛІ

2017-03-21

/Files/images/01 Мед 1.jpg

21 березня 2017 р. в школі відбулось підсумкове засідання шкільної атестаційної комісії, що проходило в форматі Meetup.

Якщо коротко описати суть Meetup в чотирьох словах, то це: роби, вчися, ділися, змінюй (do, learn, share, change).

Робіть що-небудь! Кожний вчитель, який атестувався в цьому навчальному році, на підсумковому засіданні з пазлів складав картинку нового фасаду нашого навчального закладу. Адже у нас, у педагогів, є багато ПАЗЛІВ (можливостей, ресурсів, оточення тощо), але коли немає картинки, ти не можеш зрозуміти, як цими ресурсами користуватися. Всі дуже вправно і впевнено виконували це завдання))) Найшвидше з ним впоралася психолог Олейнікова Наталія Василівна. Тож образ нового фасаду школи всіх надихнув на нові звершення.

Вчіться впродовж життя! Ми всі недосконалі хоча б тому, що неможливо знати все. На засіданні у всіх був шанс стати трішки обізнанішим через спілкування з колегами - носіями цікавих ідей. Адже кожний вчитель унікальний, кожен несе з собою цінний багаж з знань і досвіду. Нам потрібно вчитися віддавати безкорисливо і тоді можна отримати в тисячу разів більше! Члени атестаційної комісії висловлювали свої враження від роботи колег, які атестувалися, давали їм цінні поради.

Поділіться чимось! Вчителі обирали запитання та висловлювали свої думки на наступні теми:

- Що для Вас означають слова «реформа освіти»?

- «Не змушуйте дитину бути зручною! Зручна дитина ніколи не стане успішною!» Чи погоджуєтесь з цією думкою?

- Продовжте думку: «Якби я була міністром освіти України, то …».

- Які Ваші правила спілкування з батьками учнів?

- Що вас мотивує виконувати свою роботу сумлінно? та ін.

Відповіді колег довели, що кожен може чимось поділитися зі світом. Для цього потрібно зазирнути всередину себе і знайди те, що може бути цікаво хоча б одній людині в школі. Всім нам треба переступати через страх опинитися незрозумілими - і перед нами відкриються нові горизонти.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Костяна Наталія Борисівна, яка атестувалась, запропонувала всім членам атестаційної комісії метод психофізичної регуляції, що знижує тривожність і заспокоює. Це – медитація. Кожен обрав для себе текст медитації для внутрішньої роботи над собою. Адже всім відомо: чим більше працюєш в середині, тим менше потрібно працювати зовні.

Змінюйте щось! Коли наші ідеї стають надбанням десятків інших, вони набувають зовсім іншу форму, перетворюються з фантазій в реальні речі, які можна відчути, помацати, почути. Тому, почувши від директора школи Гондюл Ірини Леонідівни відлуння думок всіх присутніх у вигляді влучних афоризмів, ніхто не дивувався, - адже ми вже почали змінювати школу, змінювати світ.

Вітаємо всіх з успішним проходженням атестації!!!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 82