• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь директора школи Гондюл Ірини Леонідівни в міні-EdCamp Kyiv 2017

Участь директора школи Гондюл Ірини Леонідівни в міні-EdCamp Kyiv 2017

2017-02-11

/Files/images/01 Еd.jpg

11 лютого 2017 р. директор школи Гондюл Ірина Леонідівна в складі освітян Дніпровського району м. Києва взяла участь в Регіональній (не)конференції міні-EdCamp Kyiv 2017 «Прогресивні зміни в початковій школі», що відбулася 11 лютого у навчальному закладі «Ліко-школа» Голосіївського району за ініціативи та підтримки громадської організації «EdCamp Україна».

У подіумній дискусії (не)конференції міні-EdCamp взяли участь Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян, голова ради ГО «EdCamp Україна», радник Міністра освіти і науки України Олександр Елькін.

У рамках сесії питань-відповідей учасники дискусії обговорили й головні новації реформи Нової школи, що неможливі без прийняття закону «Про освіту». Зокрема йшлося про трансформацію системи підвищення кваліфікації, завдяки якій вчителі зможуть зараховувати собі участь у тренінгах та інших професійних заходах як офіційне підвищення кваліфікації.

(Не)конференція міні-EdCamp є унікальною платформою для об’єднання зусиль кращих педагогів – агентів змін у системі освіти, обміну педагогічним досвідом, співпраці і розв’язання спільних задач на шляху створення Нової української школи.

EdCamp уперше був проведений у 2010 році натхненними едукаторами із США. На сьогодні понад 950 заходів у 26-ти країнах світу об’єднали 70 000 учителів та вчительок і різноманітних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань.

Кiлькiсть переглядiв: 90