• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • МОТИВАЦІЯ – ЦЕ ПРОВОКАЦІЯ ЖИТТЄТВОРЧОСТІ В ПЕДКОЛЕКТИВІ ШКОЛИ

МОТИВАЦІЯ – ЦЕ ПРОВОКАЦІЯ ЖИТТЄТВОРЧОСТІ В ПЕДКОЛЕКТИВІ ШКОЛИ

2016-12-26

/Files/images/01 Пгр 1.jpg

26 грудня 2016 року в СЗШ №158 м. Києва відбулося засідання педради «Високоефективна комунікація класного керівника – шлях до створення середовища залучення дитини в процес пізнання».

Гостем засідання стала пані Олена Тараріна - сертифікований навчальний арт-терапевт, бізнес-тренер, коуч, президент Східно-української асоціації арт—терапії, організатор міжнародних фестивалів, автор книг, метафоричних карт, ігор, практичний психолог вищої категорії, кандидат педагогічних наук, яка провела майстер-клас на тему: «Мотивація: провокація життєтворчості». Пані Олена переконала всіх присутніх, що найголовніший двигун людського щастя – це віра в своє «зможу». Розповіла про види освіти, зауважила, які фактори убивають людську мотивацію, назвала перешкоди в мотивації. Педагоги дізналися про 5 прихованих рифів мотивації. «Кожна людина повинна проявляти щедрість, це і є причина людського багатства», - головний меседж майстер-класу. І, чим більше вчитель буде віддавати учням свою любов, тим в більшій кількості ця любов буде повертатися до педагога. Також Олена Тараріна подарувала аудіокнигу «Заздрість» педагогічному колективу нашої школи та порадила кожному вчителю зранку кружляти в «Ранковому танго з креативністю».

На засіданні педради обговорювалися ще й такі питання:

1. Навчально-виховне середовище на основі спільних цінностей.

2. Взаємодія сімї та класного керівника.

3. Роль педагогічного спілкування у житті учнів.

4. Головні ознаки педагогічного спілкування.

5. Результати анкетування “Класний керівник – учень” у 5-11 класах.

Педагогічний колектив СЗШ №158 м. Києва прийняв рішення: «Не чинити опір змінам, що приходять у шкільне життя. Не хвилюватися, що інколи життя перевертається догори дном. Адже ми не знаємо точно, що життя, до якого ми звикли, краще, ніж те, яка може настати».

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 146