• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УЧАСТЬ ГЕТЬМАН ОЛЬГИ ВІКТОРІВНИ У ЗАХИСТІ ПРОЕКТУ В КОНКУРСІ НА ГРАНТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗА НАПРЯМОМ «ПЕРСПЕКТИВА ОСВІТИ»

УЧАСТЬ ГЕТЬМАН ОЛЬГИ ВІКТОРІВНИ У ЗАХИСТІ ПРОЕКТУ В КОНКУРСІ НА ГРАНТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗА НАПРЯМОМ «ПЕРСПЕКТИВА ОСВІТИ»

2016-11-09

/Files/images/01 Грант 1.jpg

09 листопада 2016 р. в приміщенні Будинку Вчителя відбувся захист проектів в конкурсі на грант міського голови. За напрямом «Перспектива освіти» до фіналу увійшла вчитель біології СЗШ №158 м. Києва з проектом «BIO-ЕВРИКА».

Метою проекту є створення експериментальної біологічної лабораторії на базі кабінету біології №29. Завдання проекту - придбати лабораторне обладнання, мікропрепарати, навчальні колекції задля підвищення рівня зацікавленості учнів предметами «біологія», природознавство та задля покращення якості надання освітніх послуг з природничих дисциплін. Перевагами нашого проекту є його довготривалість, різноманітність навчальних предметів, що дотичні до нього, та різна вікова аудиторія дітей, яка зможе робити відкриття прямо в класній кімнаті.

Партнерами в імплементації проекту виступають:

- Олена Поліщук – представник Благодійного фонду сприяння розвитку навчальних закладів «Школа майбутнього».

- Криворучко Тарас Григорович – депутат Київської міської ради.

- Яценко Наталія Степанівна – голова батьківського комітету школи.

- Та потенційним партнером може бути Віталій Кличко – Київський міський голова, будучи його фінансовою опорою.

Вся людська мудрість полягає у двох словах: чекати і сподіватися! Так в свій час сказав Олександр Дюма. Так і СЗШ №158 м. Києва очікує сміливих результатів втілення проекту «BIO-ЕВРИКА»)))

Кiлькiсть переглядiв: 99