• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мовний табір «SMILE» на базі школи розпочав свою роботу

Мовний табір «SMILE» на базі школи розпочав свою роботу

2016-05-30

/Files/images/01 Табір мовний 1.jpg

Мовний табір — це чудова можливість покращити знання англійської мови, знайти нових друзів, цікаво та весело провести час.

Учасниками мовного табору стали близько 20 учнів 5-х класів. До роботи з дітьми залучені вчителі іноземної мови.

Темою першого дня 30 травня 2016 р. була «Charity», що в перекладі «благодійність». Модераторами були Ланська Катерина Іванівна (вч. англ. мови) та Кисельов Сергій (студент Київського університету ім. Б.Грінченка), який проходить практику на базі нашого табору.

Діти спочатку подивились цікаве відео про те, як підлітки Великобританії збирають кошти, щоб допомогти бездомним людям, хворим дітям та тваринам, а також на розвиток спортивних секцій у своєму місці. Після цього кожен учень створював власний постер, в якому закликав до благодійності. Більшість дітей закликали допомогти бездомним та хворим тваринам. Також цікавою ідеєю було всім разом побудувати великий будинок для бездомних людей!

/Files/images/01 Табір мовний 2.jpg

Всі дуже відповідально і творчо поставились до цього завдання, погодившись, що в сучасному світі дуже важливо залишати своє серце відкритим і щиро допомагати тим, хто цього потребує!

Be kind and generous! Let's make the World more wonderful!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 81