• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виїзна педрада підвищення кваліфікації вчителів СЗШ №158 м. Києва до Канева

Виїзна педрада підвищення кваліфікації вчителів СЗШ №158 м. Києва до Канева

2016-03-24

/Files/images/01 Канів 1.jpg

З метою підвищення фахової майстерності, активізації роботи педагогів СЗШ №158 м. Києва 24 березня 2016 р. відбулась виїзна педрада до Канева.

У педраді взяли участь 36 вчителів школи. В межах заходу було організовано роботу з обміну досвідом з Канівською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №4.

На в‘їзді до Канева учасників педради радо вітали з хлібом-сіллю та щирими побажаннями гарно провести захід директор школи №4 м. Канева Верба Ірина Анатоліївна та учні школи.

На території Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 привітлива господиня школи Ірина Анатоліївна охоче презентувала специфіку роботи школи. До уваги слухачів були представлені: історія школи, проблеми та досягнення ввіреного їй закладу, особливості реалізації концепції розвитку закладу та організація планування його діяльності. В рамках заходу відбулась зустріч між членами педагогічних колективів СЗШ №158 м. Києва та ЗШ №4 м. Канева. Також було підписано угоду про співробітництво шкіл.

Виїзна педрада супроводжувалася екскурсійною програмою до Шевченківського національного заповідника, лекцією заступника з наукової роботи Брижицьої Світлани Анатоліївни у конференц-залі на тему: «Невідомі факти з особистого життя Тараса Шевченка», відвідуванням Козацького храму Покрови Пресвятої Богородиці та Свято-Успенського собору Канева.

Учасники виїзної педради висловлюють щиру подяку директору Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Вербі Ірині Анатоліївні за теплий прийом і затишок.

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?ref=br_rs&pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 105